Temporada 1995 - 1996

Resum de la temporada
PLAY-OFF SENSE ASCENS

La plantilla d’aquesta temporada va estar formada pels següents jugadors: Ferrer, Rodri, Miranda, Salas, Curós, Sagué, Raül Agné, Russet, Garagarza i Juli (incorporats una vegada començada la lliga), Manzano, Manu Muñoz, Santi Novella, Nan Ribera, Angel Cortada, Melero, Arnau Sala, Jordi Condom, Conget, Embela, Jordi Carré, Ramón, etc. A la segona volta, es va incorporar el davanter de color Cuyami, cedit per la R. Societat. També van jugar alguns minuts els jugadors que van acabar la seva etapa com a juvenils, Serra, Borrat i Bosch. L’entrenador d’aquesta temporada en el campionat de Segona Divisió B, fou en Xavi Agustí, que va aconseguir un meritori tercer lloc. El campió fou el Llevant que va sumar un total de 82 punts, el segon classificat el Gimnàstic, 69 punts i el tercer la Unió, 64.
L’equip figuerenc es va classificar per disputar el play-off d’ascens a Segona A, però sols va poder aconseguir el segon lloc. El primer lloc, va ser pel filial de l’Atlètic de Madrid amb 13 punts i va pujar a Segona A; la Unió 9 punts, l’Osasuna B amb 8 i el Real Jaén sols 2 punts.
La nota trista de la temporada es va produïr el dia 18 de març, quan en un lamentable accident va perdre la vida als 19 anys el jugador de la plantilla Jordi Carré, que procedia de l’A.E. Guíxols.
Recull de fotos
La classificació de la temporada 1995-96 | 1 visites
La classificació de la temporada 1995-96
| 0 visites