Manresa, C.E. Figueres, U.E.
Aquesta crónica ha estat vista 720 vegades.

Alineació

Teixi

Jairo

Sile

Ferrón

Chicho

Grau

Luque

Murga

Ricard

Karam
SUPLENTS:

Coto

Yoann

Feixas

Lolo

Cruz

Reig
Foto
Video


Cronica Jornada 33
2012-05-27

Cava esbravat! (1-0)

En un duel amb molt poca salsa –els de casa ja han agafat l’ascensor per baixar a Preferent, i la Unió, per prémer el botó de la 3ª Divisió, el Manresa hi ha posat més pebre per agafar derrotant el campió que, amb tot, ha merescut força més, sobretot pel grapat de situacions de perill que ha dibuixat. De fet, l’intercanvi de possessions no ha servit per gaire res fins que en un córner a la dreta de Reig, Uri Dalmau ha saltat més que ningú al segon pal per desviar la pilota a la xarxa amb el cap (25’). El líder ha ensenyat el geni just després, però l’acció de traca i mocador de Teixi, que s’ha posat bé una passada llarga i després de deixar assegut a la gesta el porter ha rematat al pal esquerre (28’), no ha generat cap novetat al marcador. L’ensopiment que ha decorat el tram final del primer acte l’ha remogut l’equip figuerenc al segon temps quan s’ha decidit a grapejar l’àrea rival. Una batzegada de Ferran Grau des de lluny que el porter ha interceptat (52’) i un tir defectuós de Moñino (57’) des de l’esquerra han insinuat que la Unió tenia gana tot i tenir-ho tot enllestit en aquest campionat. La millor aproximació l’ha protagonitzat Sile, que ha recollit una bona assistència de Jairo i, sense oposició davant Cañadas, ha enviat la pilota al cos del porter (58’). Amb les baixes de Pol, Alforcea, Serra, Argi i Toti, Arnau i Punsí s’han endut d’altres cartes –Lolo, del juvenil A, i Coto i Yoann, del filial, que també han posat en joc. Parcerisa ha pogut fer el segon dels manresans després d’una bona combinació amb Lamin que ha iniciat ell mateix però que ha acabat tan malament com ha sabut (66’). En el compte enrere, els unionistes han acumulat jugadors prop del porter local, però Cruz, en dues ocasions, ha acabat rondinant veient que el cuir no superava la línia de gol en els seus dos intents (81’ i 86’).

 

CE Manresa: Cañadas, Moha, Dennos, Mamadou, Álvaro, Albert Ribera (Clop, 75’), Dani Arqués, Uri Dalmau (Dani, 88’), Lamin (Joel, 82’), Suso i Mario (Parcerisa, 62’).

UE Figueres: Reig, Ricard, Murga, Ferran Grau, Pedro del Campo (Aleix Feixas, 68’), Jairo (Lolo, 76’), Sile (Cruz, 76’), Luque, Karam (Coto, 46’), Moñino i Teixi (Yoann, 46’).

Àrbitre: Expósito Muñoz, de Sabadell, amb Pinzano Rodríguez i Expósito Muñoz com a assistents. No ha mostrat cap tarjeta.

Gols: 1-0: Uri Dalmau (25’).

Espectadors: Uns 200. Abans d’iniciar-se l’encontre s’han dut a terme els actes de celebració del partit 500 del Nou Congost de Manresa, amb la presència dels jugadors que van disputar-hi el primer partit oficial. El primer equip actual dels del Bages ha fet el passadís a la Unió.

Arbitre José Expósito Muñoz
Linier Raúl Sánchez Fuentes
Linier Antonio Pinzano Rodríguez
4rt Arbitre
Camp
Nou Estadi Municipal Congost
Partit jugat Diumenge 17 h
Assistència : 200 de 3000