Guixols, A.D. Figueres, U.E.
Aquesta crónica ha estat vista 527 vegades.

Alineació

Teixi

Cruz

Pol

Ferrón

Chicho

Grau

Adrià

Murga

Ricard

Argi
SUPLENTS:

Feixas

Jairo

Luque

Sile

Reig
Video


Cronica Jornada 31
2012-05-14

A la Font Lluminosa!

 

13 de maig de 2012. La Unió es presenta a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol per inscriure’s a la lliga de 3a Divisió de la temporada vinent, després de cinc ascensos consecutius des del pou del futbol regional i d’una excursió envejable a 1a Catalana que l’ha dut a posar-se a la butxaca el títol a tres jornades per al final després de golejar el Guíxols a domicili (1-4) quan en feia prou amb un sol punt per ser campió. Els noranta minuts a Sant Feliu es recordaran pel hat-trick de Pol Compte (9’, 10’ i 45’) i perquè el Figueres ha hagut de sobreposar-se a un bonic gol en fred de Nierga (3’). Després, els unionistes han sabut administrar la il·lusió de no voler esperar una setmana més i han estat un cicló. Una assistència de Cruz des de l’esquerra l’ha endreçat el menut golejador blanc-i-blau a la xarxa (9’). I en un pim-pam-pum, el segon. Un mal rebuig del porter Carlos ha caigut als peus de Pedro, que ha preferit enviar-la a Pol perquè aquest fes una vaselina que ha suposat l’1-2 just en l’acció següent (10’). El Guíxols ha pogut igualar poc després, però el travesser ha tornat el tir de Medina (12’). D’aquí fins al descans, la Unió ha fet el que ha volgut, fins que després de dues rematades desviades de Teixi (20’ i 24’), Pol ha copiat la seva segona diana i ha establert l’1-3 damunt la botzina.

 

Amb el cava ja al vestidor, el segon temps sobrava. El Guíxols ni tan sols ho ha intentat, i només restava comptar els minuts que faltaven per al xiulet final. Una rematada de Murga que no ha estat gol de miracle (56’) i l’1-4 de Ricard Ferrer (66’), recollint una pilota perduda dins de l’àrea, han amanit la festa dels unionistes, que han esclatat a pocs minuts per a les set de la tarda celebrant un títol que s’han fet seu amb una dosi de sacrifici, geni, esforç i encert impecables. Després, taps de suro al cel de Sant Feliu, remullades per a tothom i múltiples abraçades entre jugadors, tècnics, directius i, fins i tot, familiars, que no han fet res més que fer evident que la Unió, ha tornat!

 

AD Guíxols: Carlos, Chicho, Pedregosa, Cervera, Poderoso, Peque, Guille (Uri, 46’), Medina (Manu, 80’), Nierga, Pau Sala (Xavi Mora, 73’) i Tena.

UE Figueres: Reig, Ricard Ferrer, Murga, Cruz, Pol Compte (Feixas, 63’), Moñino, Grau (Jairo, 69’), Teixi, Argi (Sile, 77’), Pedro i Adrià Serra (Luque, 77’).

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla, amb Bruno Montoro Ferreiro i Daniel Garcia Carrasco com a assistents. Ha amonestat Nierga, Ferran i Peque, del Guíxols, i Murga i Cruz, de la Un ió. Ha expulsat Poderoso (66’), per doble amonestació, i Peque (85’), amb vernella directa (78'), dels locals, i Moñino (85’), de la Unió, amb vermella directa.

Gols: 1-0: Nierga (3’); 1-1: Pol Compte (9’); 1-2: Pol Compte (10’); 1-3: Pol Compte (45’); 1-4: Ricard Ferrer (66’).

Espectadors: Uns 400.

 

Arbitre Carlos Ferrero Mansilla
Linier Bruno Montoro Ferreiro
Linier Daniel Garcia Carrasco
4rt Arbitre
Camp
Municipal Josep Suñer i Arxer
Partit jugat Diumenge 17 h
Assistència : 400 de 0