Cronica Jornada 6
2018-09-17

Penalitzats per la manca de punteria (1-0)

El Figueres va tancar una setmana poc inspirada amb una derrota a Ca N'Anglada després de mostrar una proposta més que acceptable (1-0). De fet, va tenir contra les cordes el San Cristóbal durant tot el primer període i part del segon, però primer no va trobar l'encert necessari en les situacions de perill que va generar i, després, va voler córrer massa quan el marcador li era desfavorable. En els primers quaranta-cinc minuts, els de Joan Esteva van saber moure la pilota d'allà cap aquí i d'aquí cap allà. De fet, el seu dibuix tàctic va impedir que el rival fos capaç d'apropar-se amb perill. En canvi, a l'altre costat, les arribades dels altempordanesos es van anar succeint. Ivan Murillo, actiu a la banda dreta, va estirar-se els cabells fins a tres vegades: amb un xut enverinat amb l'esquerra que Lledó va desviar a tocar l'escaire dret (3'); amb un llançament similar que aquesta vegada va topar a les cames del porter (11') i amb un cara a cara de nou amb el propietari de la porteria que no va poder resoldre positivament (25'). Entremig ho va provar Espuña, amb un salt a destemps en molt bona posició (19'), i Romero, amb un cop de cap forçat massa desviat després d'un servei des de la cantonada (24'). Fins i tot Eric Vilanova va trepitjar àrea amb molt verí, però la seva doble rematada no es va convertir en res de miracle (34'). Però de mica en mica el Figueres es va incomodar amb l'infortuni. Una acció desgraciada va acabar amb Tena -que va continuar a la gespa- amb el nas fracturat, i amb Espuña demanant la substitució poc després per un problema muscular (37'). La Unió, molt millor que els del Vallès, va rebre un altre clatellot a la represa -en el primer acte, només un cop de cap de Hassen mal dirigit al límit del descans (45') va alertar Aroca.

 

A la segona meitat, el guió va patir modificacions. El San Cristóbal va obligar la Unió a convertir el duel en un intercanvi de cops, i això va perjudicar els figuerencs. Primer, Hassen i Cristian es van molestar a l'hora de fer una rematada aèrea en molt bona ubicació (51') a tocar el pal esquerre i, després, en un contracop, va rebre l'1-0, amb un tir de Kevin que Subi va desviar a la xarxa (58'). L'1-0, que va arribar gairebé del no-res, va atabalar el Figueres, a qui li va faltar paciència per recuperar el fil de la possessió. I encara es va precipitar més amb la vermella al local Hassen -la segona groga, per simular penal (72'). Va empènyer, sí, però amb poc ordre, i això el va condemnar. De tota manera, Pimentel (78') hauria pogut corregir la tendència, però el seu xut va marxar molt desviat. Al costat contrari, Aroca es va haver d'esforçar per interceptar les rematades d'Aitor, primer (83') i Víctor (85'), després.

 

CP San Cristóbal: Dani Lledó, Prado, Karim (Chechu, 63'), Àlex Alba, Cristian, Sergi Martínez, Aitor (Tom, 85'), Víctor, Hassen, Cabrera (Joan Muntada, 76') i Kevin.

UE Figueres: Aroca, Puig, Romero, Tena (Eric Torres, 55'), Eric Vilanova, Álvaro, Ritxi, Ivan Murillo (Pimentel, 67'), Dan Coll, Subi i Espuña (Valverde, 37').

Àrbitre: Edwar Miguel Gonzales Moreno, de Barcelona, amb Sergio García Coboso i Marc Segarra Nebot com a assistents. Va amonestar Alba i Sergi Martínez, del San Cristóbal, i Sergi Moreno i Dan Coll, del Figueres. Va expulsar Hassen, dels locals, per doble amonestació (72').

Gol: 1-0: Kevin (58').

Espectadors: Una 250 a Ca N'Anglada, a Terrassa.

 

Foto: Arxiu

Arbitre Edwar M. Gonzales Moreno
Linier Sergio Garcia Cobos
Linier Marc Segarra Nebot
4rt Arbitre
Camp
Municipal Ca N'Anglada
Partit jugat Diumenge 12 h
Assistència : 250 de 0