Avià, U.E. Figueres, U.E.
Aquesta crónica ha estat vista 572 vegades.

Alineació

Teixi

Adrià

Cruz

Ferrón

Toti

Chicho

Luque

Argi

Ricard

Mate
SUPLENTS:

Merca

Alforcea

Pep Esteve

Ureña
Foto


Cronica Jornada 15
2010-12-18

Un càstig per a tots dos (1-1)

Avià i Figueres s'han vist arraconats de la victòria en un enfrontament gens vistós en què ni els uns ni els altres s'han mostrat especialment inspirats. Primer, perquè els de casa han proposat un ensopit joc directe buscant sempre la referència del seu jugador més ofensiu, el corpulent Marín i, després, perquè la malmesa gespa del terreny de joc dels del Berguedà amb prou feines permetia mantenir-hi l'equilibri. De tota manera, la Unió també hi ha posat cullerada faltant-li precisió en les zones decisives i no sabent nedar i guardar la roba quan era convenient. En un xoc de molta brega i poca brillantor, els d'Arnau Sala han sabut encetar d'hora la llauna amb una diana de Cruz, que ha fet bona una passada de Teixi i ha superat el porter per baix (13').

 

Sense fer res de l'altre món, l'Avià, desplegant el seu joc ranci però convençut, ha fet treballar Ureña en un parell de tirs des de lluny que han fregat el pal, el primer d'Ángel (6') i el segon de Noguera (41'), i una internada de Rubén que el porter ha desviat en una bona intervenció (25'). La Unió sabia que havia d'endreçar amb ordre l'armari dins la seva àrea i mostrar-se molt precís de tres quarts de camp en endavant, però li ha faltat aplicar-ho amb més criteri, sobretot ofensivament. A la represa, els figuerencs han ofert una fase de joc molt interessant, just a l'inici. Han estat millors que el rival, peròp no n'han tret suc. Serra ha pogut fer el 0-2 amb un xut que ha fregat el pal dret (53'), però l'embranzida dels de l'Alt Empordà no ha tingut continuïtat.

 

La proposició d'anades i vingudes a un i altre costat ha fet créixer l'Avià, que s'hi ha trobat més còmode. Una arribada de Pol des de la banda dreta l'ha acabat Rubén amb una rematada de cap desviada (65'). El Figueres no acabava d'espantar, i els de casa han sabut treure benefici del seguit de rebots, refusos, rebutjos i pilotes dividides. Un tir d'Ángel amb l'esquerra que Ureña ha desviat (72') ha precedit l'1-1, que s'ha atribuït Noguera després de sorprendre el porter unionista amb un tir de falta des de la frontal que la tanca defensiva ha modificat (77'). En el que restava d'encontre, la Unió ha hagut de treballar per assegurar el que tenia, sobretot després de l'expulsió per doble amonestació de Moñino (84'), i sumar com a visitant en un xoc amb una fesomia massa habitual -pel que oferten els rivals- en aquesta categoria.

 

UE Avià: Juanjo, Pol, Costa, Migue, Cortizo, Revilla (Navarro, 89'), Rubén (Raúl, 72'), Sallarés, Marín, Ángel (Guijarro, 77') i Noguera.

UE Figueres: Ureña, Mate, Ricard Ferrer, Argi, Luque, Toti Tarradellas, Cruz, Moñino, Pedro, Teixi (Pep Esteve, 69') (Alforcea, 89') i Serra (Merca, 78').

Àrbitre: Joan Fàbregas Capellas, amb Pere Llorenç Costajussà Gómez i Sergio Arenas Doroteo com a assistents. Ha amonestat Pol, Costa, Migue, Revilla i Rubén, de l'Avià, i Argi, Toti, Pep Esteve i Serra, de la Unió. Ha expulsat l'unionista Moñino per doble amonestació (84').

Gols: 0-1: Cruz (13'); 1-1: Noguera (77').

Espectadors: Uns 150, en una tarda gèlida.

Arbitre Joan Fàbregas Capellas
Linier Pere Llorenç Costajussà Gómez
Linier Sergio Arenas Doroteo
4rt Arbitre
Camp
Municipal Avià
Partit jugat Dissabte 16:00h
Assistència : 150 de 0