Notícies
Primer Equip
Noticia

Coneguem les noves cares de la Unió: Carles Gallardo

Data: 2019-07-05 08:51:00

Descripció:

“Que un club històric com el Figueres aposti per mi és un pas molt gran en la meva carrera esportiva”. Amb aquesta frase resumeix Carles Gallardo el que representa per a ell fitxar per la Unió i fer el salt a la Tercera Divisió, categoria que tastarà per primera vegada després de quatre temporades jugant a Primera Catalana, dues amb el Girona B i dues amb el Banyoles. Gallardo explica que la 1a Catalana és una categoria “molt competida, on s’ha vist que equips amb menys pressupost però amb més empenta, com ara el Banyoles, han acabat molt amunt”, i assenyala que a Tercera espera trobar-se “camps més grans on poder desenvolupar el joc que m’agrada, el de creació. Hi ha estadis amb cara i ulls, com els del Sant Andreu, Europa i l’Hospitalet, entre d’altres, on estic segur que podrem practicar el joc de combinació des del darrere”. 

El jove central gironí, de 23 anys, arriba a la UE Figueres amb l’objectiu personal de fer una molt bona temporada i tenir un paper important dins de l’equip, i amb el desig que el club es pugui classificar per al play-off d’ascens a Segona Divisió B, una fita que no passa des de la 2014/2015. En aquest sentit, considera que el projecte de la Unió és “ambiciós” i valora de forma positiva el fitxatge de jugadors “joves, amb empenta i il·lusió”.

Gallardo es defineix com un jugador “lluitador, que no dona mai una pilota per perduda, amb caràcter, bona sortida de pilota i que va bé en el joc aeri”. Les seves primeres passes en el món del futbol les va fer a La Salle Girona, i quan era aleví B es va incorporar a les categories inferiors del Girona CF. En el segon any com a cadet va marxar a la UE Olot, on va compaginar el cadet Preferent i el primer equip. El CE Banyoles va ser el seu destí els dos primers anys de juvenil, mentre que en el tercer va tornar al Girona, amb el qual va aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor. Aquell estiu va fer la pretemporada amb el primer equip, sota les ordres de Pablo Machín. 

Aquesta notícia ha estat llegida 537 vegades.