Notícies
Primer Equip
Noticia

Coneguem les noves cares de la Unió: Màrius Jiménez

Data: 2019-07-01 09:32:00

Descripció:

Màrius Jiménez va néixer fa 21 anys a Torrejón de Ardoz (complirà els 22 el proper 30 d’agost), però ha viscut des dels 4 anys a Sant Feliu de Guíxols. Es va iniciar en el futbol a la localitat ganxona i, quan era infantil, es va incorporar al futbol base del Girona CF, on va completar la seva etapa formativa jugant sempre a la màxima categoria, la Divisió d’Honor. Com a amateur ha passat dues temporades a la UE Llagostera, compaginant partits amb el filial a Primera Catalana i entrenaments amb el primer equip, amb el qual va arribar a disputar quatre partits a la Copa Federació.

“La 1a Catalana és una categoria molt competitiva, però considero que ja la tinc assolida. Fer el salt a Tercera Divisió de la mà de la UE Figueres és molt important per a mi”, comenta Màrius Jiménez. El central es defineix com un jugador “competitiu i ambiciós” que sempre “aspira al màxim. El meu objectiu és arribar al més amunt possible i aconseguir que el futbol sigui la meva professió. Soc conscient que no serà fàcil, però no deixaré d’intentar-ho”.

Jiménez valora de forma molt positiva que un club com la Unió, “un dels més importants de Catalunya”, hagi confiat en ell, i admet que implica “una responsabilitat. Personalment, el meu objectiu a Figueres és aportar tot el que pugui. Com a equip, vull aspirar a grans coses amb la Unió. Estic segur que gaudirem molt aquest any”. 

Aquesta notícia ha estat llegida 111 vegades.