Notícies
Noticia

Vilatenim acull aquest divendres el I Torneig "Càmpings de Girona"

Data: 2018-07-26 08:56:00

Descripció:

Els càmpings de les comarques gironines  volen acostar el territori als turistes que s’allotgen a les seves instal·lacions i fer-los partícips dels esdeveniments que es duen a terme a la demarcació. És per això que l’Associació de Càmpings de Girona ha decidit organitzar, en col·laboració amb la Unió Esportiva Figueres, el primer torneig de futbol-7 “Càmpings de Girona”. La iniciativa s’emmarca en els actes de celebració del centenari del club de futbol de la capital de l’Alt Empordà. El torneig de futbol-7 “Càmpings de Girona” es durà a terme el proper divendres 27 de juliol de les 16 h a les 19h a les instal·lacions de la UE Figueres i hi participaran cinc càmpings gironins: Valldaro, de Platja d’Aro; Internacional de Calonge i Eurocamping, també de Calonge; Rifort, de l’Estartit; i Rodas, de Roses.


Hi haurà tres categories: Infantil (de 12 a 14 anys), adolescent (de 15 a 18 anys) i adults (19 anys) i els participants seran turistes que estan passant aquest estiu les vacances allotjats en alguns dels  càmpings associats a l’Associació de Càmpings de Girona. En finalitzar el torneig es farà entrega de la copa “Càmpings de Girona” a l’equip guanyador de cada categoria. És la primera vegada que l’Associació de Càmpings de Girona du a terme una iniciativa d’aquestes característiques amb la qual l’entitat també vol visualitzar la seva aposta per l’esport gironí i els esdeveniments esportius de les comarques gironines.


“Volem obrir de bat a bat les portes de l’estadi de Vilatenim a tothom. No només a la gent de Figueres i de la comarca, sinó també als milers de persones que donen vida als càmpings, i que procedeixen de moltes nacionalitats. El torneig d’aquest divendres és una prova pilot, però ens agradaria que tingués una continuïtat en futures edicions i, d’aquesta manera, donar a conèixer el nostre club” assegura Narcís Bardalet, president de la Unió.


“Per a nosaltres és molt important que els turistes que passen les seves vacances a casa nostra coneguin el nostre territori , els esdeveniments que s’hi duen a terme i que s’hi puguin implicar. En aquests moments tenim un club que està celebrant el seu centenari i aquest torneig de futbol7 ens permet acostar  i donar a conèixer als turistes aquesta celebració” destaca el president de l’Associació Miquel Gotanegra.

Aquesta notícia ha estat llegida 556 vegades.