Notícies
Noticia
Noticia Noticia

L'assemblea del comiat a José Antonio Revilla

Data: 2018-06-27 09:02:00

Descripció:

Una seixantena de socis van assistir aquest passat dimarts 26 de juny al vespre a l'assemblea general ordinària de la Unió, que un cop més es va celebrar a l'auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc. En aquesta ocasió, la trobada va servir com a darrer acte públic de José Antonio Revilla a la presidència -sumava cinc anys a la junta i sis com a màxim responsable, que deixa en mans de Narcís Bardalet. També deixen el club Manolo Núñez i el secretari, Carles Mallart, mentre que s'hi incorporen Santi Coto i Francesc Xavier Turró. En el transcurs de l'acte, Revilla va rebre una placa d'agraïment a la seva tasca, lliurada, en nom de la junta, pel vicepresident Carles Lloveras. El president sortint, en el seu parlament, va fer un repàs a l'evolució del club en els últims anys: "De la part esportiva és del que estic més content. El primer equip està estabilitzat i tenim l'estadi plenament adaptat a la normativa gràcies també al conveni amb l'Ajuntament. Marxaré deixant el club en una situació econòmica prou estable. Però també és veritat que no hi ha manera d'enganxar a la ciutat i fer nous socis. Agraeixo el suport dels que tenim, però som pocs per poder competir amb d'altres clubs que tenen molts més ingressos. Vull agrair molt especialment a la meva família el fet d'haver estat sempre al meu costat. No és fàcil ser president d'un club de futbol amb tres dones a casa... No m'hauria imaginat mai que arribaria a estimar tant la Unió, a qui vaig veure per primera vegada a Burgos, d'on jo sóc".

 

L'assemblea va donar el vist-i-plau per majoria als números de l'any passat i també al pressupost de la 2018/19, que serà de 568.000€ -l'exercici 2017/18 es tancarà amb un superàvit proper als 16.000€. En relació a les quotes de soci, el club ha decidit mantenir els preus d'anteriors campanyes i no patiran cap modificació:

 

Llotja: 250€

Protector: 165€

Adult: 110€

Jubilat: 75€

Senyora: 75€

Juvenil (fins a 18 anys): 40€

 

Tant Jordi Masquef com Roman Martínez, membres de la branca esportiva de l'entitat, van fer èmfasi en el desencís que va generar la marxa precipitada del tècnic del primer equip a finals d'any i també per la que han protagonitzat alguns dels jugadors de la plantilla en les últimes setmanes: "Hi ha gent que ha sentit cants de sirena d'altres clubs i ha decidit marxar per qüestions purament econòmiques. No entenem com gent de la casa hagi optat per marxar a jugar en categories més baixes...", va dir Masquef. Roman Martínez, per la seva part, al marge de posar al dia la confecció del primer actual, i d'anunciar que els juvenils Adrià Serra, Aleix Caball, Víctor Valverde, Marc Carreras i Ivan Medinilla faran la pretemporada sota les ordres de Joan Esteva, va admetre que la intenció de la Unió era "renovar quasi tot l'equip, però ens va sorprendre molt la resposta d'alguns. Els jugadors s'han de sentir seu el club, i més en l'any del Centenari". El Figueres 2018/19 tornarà a suar el dilluns 16 de juliol, i ja té el llistat d'amistosos elaborat:

 

21/7/2018: Palamós CF-UEF, a Palamós

25/7/2018: UEF-UE Olot, a Vilatenim

28/7/2018: Partit de Copa Catalunya

1/8/2018: UE Marca de l'Ham-UEF, a la Marca de l'Ham

4/8/2018: Copa Catalunya o UEF-CF Peralada

9/8/2018: Torneig de l'Estany, a Banyoles

11/8/2018: CE Bescanó-UEF (per confirmar), a Bescanó

12/8/2018: Copa Catalunya o CE Farners-UEF, a Santa Coloma de Farners

 

El parlament del president entrant, Narcís Bardalet, va servir per cloure l'assemblea, que va durar prop de dues hores: "S'ha d'agrair a José Antonio Revilla tot el que ha fet pel club. No m'hauria imaginat mai arribar a ser president de la Unió. Em va sorprendre la proposta de ser-ho que em van fer, però em vaig decidir tot recordant que el club m'ha il·lusionat en molts trams de la meva vida. El Figueres està viu. Té bona salut. M'he adonat que els ingressos atípics superen de manera molt creixent els típics. Alguna cosa falla. També em preocupa que a la tribuna veig molta gent gran... i s'ha de feminitzat el club. Em comprometo a intentar augmentar el nombre de socis i fer venir nens al camp. Hi haurem de posar imaginació. No vinc a la Unió a promocionar res personal. Vull rigorositat econòmica".

 

Aquesta notícia ha estat llegida 579 vegades.