Notícies
Primer Equip
Noticia

Dan Coll (AEC Manlleu), cinquè fitxatge

Data: 2018-06-22 08:47:00

Descripció:

La cinquena cara nova del Figueres 2018/19 és la del central de Torelló Dan Coll (AEC Manlleu). De 21 anys (29/3/1997), el defensa va disputar 32 de 34 partits a 1a Catalana la temporada passada amb els manlleuencs -i 2 gols, amb qui també va viure el descens a 3a en l'anterior (2016/17), a 3a, en què va ser alineat an 23 partits, 19 dels quals com a titular. Dan Coll va encetar la seva etapa formativa al CF Torelló, abans d'incorporar-se al FC Vic Riuprimer REFO -dels 10 als 14 anys. Posteriorment l'acollirien el Cadet de Divisió d'Honor del CE Manresa, i els juvenils de l'AEC Manlleu (1r any), Jàbac Terrassa, a Divisió d'Honor (2n any) i UE Cornellà, també a Divisió d'Honor (3r any) -fent la pretemporada amb el 1r equip, de la 2a "B". Tot, abans de retornar a Osona per engreixar la seva trajectòria com a amateur a Manlleu.

 

"Per a mi, fitxar per la Unió és convertir-me en un privilegiat de poder estar en un club tan gran que ha militat en categories molt altes. I més en un any com aquest, que és el del Centenari. Vinc amb moltíssima il·lusió i ganes de retornar la confiança que s'ha dipositat en mi". Són les primeres paraules ja com a jugador unionista de Dan Coll, que emfatitza el fet d'estar preparat per a tot: "Vinc a ajudar l'equip en tot el que faci falta i intentar fer-lo arribar el més amunt possible a la classificació. I, personalment, amb la intenció de fer un pas endavant en la meva carrera com a jugador".

 

Amb Dan Coll, el Figueres 2018/19 ja compta amb 14 jugadors a la plantilla, després dels fitxatges de Campos (Palamós CF), Subi (Palamós CF), Eric Vilanova (Pobla de Mafumet CF) i Carles Tena (CE Europa), i les renovacions de David Aroca, Canal, Romero, Pere Espuña, Carles Puig, Ritxi, Pons, Eric Torres i Pimentel. 

 

Aquesta notícia ha estat llegida 341 vegades.