Notícies
Primer Equip
Noticia

Narcís Pèlach es desvincula de la Unió

Data: 2018-01-03 11:14:00

Descripció:

La UE Figueres ha acceptat la petició del que ha estat entrenador del primer equip Narcís Pèlach d’abandonar el club per incorporar-se a la disciplina del CF Peralada, de la 2a Divisió “B”, del qual en serà el responsable tècnic. Chicho va proposar a la Unió la seva sortida de l’entitat el passat 30 de desembre, però no va ser fins ahir dimarts dia 2 de gener quan l’acord es va poder donar per tancat una vegada l’entitat blanc-i-blava i el FC Girona, del qual n’és filial el Peralada, van arribar a una entesa que ha de servir per pal·liar, d’alguna manera, la inesperada tallada en sec del projecte que el tècnic gironí havia engegat a Vilatenim ara fa una temporada i mitja –també s’ha pactat un amistós entre ambdós clubs en el transcurs de la temporada en què el Figueres celebrarà el seu Centenari. Narcís Pèlach tanca la seva etapa com a entrenador del primer equip blanc-i-blau amb un balanç de 19 victòries, 16 empats i 22 derrotes, amb un total de 73 punts sumats -50 de l’exercici anterior, en què la Unió va ocupar el 9è lloc final, i 23 del present, en la 13a plaça. La seva marxa no comporta finalment l’adéu d’Aitor Yeto, que seguirà fent les funcions de preparador físic. Fins que els responsables esportius de l’entitat no determinin qui ha de ser el substitut de Narcís Pèlach –la decisió es vol mesurar amb calma, els actuals integrants del cos tècnic n’assumiran les seves funcions de manera provisional i, de fet, ja van fer-se càrrec de les sessions preparatòries d'ahir i d'avui a l'estadi.


El gironí, de 28 anys, va aterrar a Figueres fa poc més de tres any i mig, però per ocupar un lloc al vestidor del primer equip com a jugador -va decidir deixar el futbol en actiu després de 8 temporades a 3a. El curs 15/16 va dirigir també el juvenil A unionista, amb qui va assolir l'ascens a la Lliga Nacional, amb una registres espectaculars de 22 victòries, 6 empats i només 2 derrotes, mentre que en el 14/15 va ser el tècnic del juvenil B, de 1a Divisió, que seria 4rt. Amb la samarreta de la Unió, Chicho va sumar 2.890 minuts (37 partits) la campanya 14/15, mentre que en la 15/16 en va jugar 1.813 (19 titularitats i 8 com a suplent).

 

La UE Figueres vol agrair a Narcís Pèlach el compromís, la dedicació, la il·lusió i l'ambició que sempre ha exhibit en la seva etapa com a entrenador unionista.

 

Aquesta notícia ha estat llegida 1327 vegades.