Notícies
Noticia

La Junta de la Unió vol parlar amb els grups de la oposició

Data: 2016-02-09 01:20:00

Descripció:

Un cop reunida la Junta directiva de la Unió en sessió extraordinària dilluns 8 de febrer al vespre amb motiu dels recents esdeveniments referits a la construcció d'un local social a l'Estadi de Vilatenim, el club vol manifestar que:

1. Seguirà defensant la necessitat de tirar endavant el projecte perquè és un dèficit que presenta l'equipament, des de fa molts anys, i que no només afecta les més de 1000 famílies que tenen relació directa amb el club, sinó que també és un benefici per a la instal·lació més important de la ciutat.

2. Davant la situació actual, s'iniciarà, el més aviat possible, contactes amb tots els grups representats als ple de l'Ajuntament que van votar en contra del projecte per escoltar, de la seva veu, quins han estat els motius d'aquesta negativa, i exposar-los els arguments objectius en què basa la necessitat d'aquesta obra.

3. Amb aquestes reunions, s'espera aconseguir arribar a punts de trobada amb els partits que es mostren més receptius a aquesta voluntat de diàleg, que permetin un acord que faci possible reconduir la situació.

4. En cas que les converses siguin positives, fet que es considera possible des de l'entitat, es té la intenció de tornar a presentar el projecte a la consideració dels representants de la ciutat perquè reconsiderin la seva negativa inicial i donin suport a la iniciativa de construir un local social a l'estadi de Vilatenim, amb el que de benefici tindrà per a un club històric de la ciutat, per a l'equipament més representatiu de la comarca, per a la família unionista i per a la resta de figuerencs i figuerenques.

 

Visca la Unió! Visca Figueres!

 

Figueres, a 8 de febrer de 2016

Aquesta notícia ha estat llegida 595 vegades.