Notícies
Noticia

La Xarxa emetrà en directe partits de 3a Divisió

Data: 2015-09-01 11:57:00

Descripció:

La Xarxa oferirà aquesta temporada, cada diumenge a les 12.25h en directe, a través de les televisions de proximitat de Catalunya, la retransmissió d’un partit de futbol. Les competicions que s’oferiran són el grup V de 3a Divisió i els dos grups de Primera Catalana. Les retransmissions començaran aquest cap de setmana, amb motiu de l’inici de la primera jornada de 1a Catalana. Per primera vegada, de manera regular, es faran per televisió retransmissions esportives d’aquestes categories, que són les principals del futbol català. Les televisions de proximitat amb la producció de La Xarxa oferiran una setmana un partit de 3a divisió i la setmana següent un de Primera Catalana, i així successivament. Les retransmissions de partits en directe suposarà un pas endavant per donar encara més visibilitat als clubs de futbol del país a través de La Xarxa i de les televisions de proximitat, que des de fa anys ja fan el seguiment d’aquestes competicions a través de l’actualitat informativa esportiva diària i dels resums dels partits els caps de setmana.

En el marc del conveni de col·laboració que la Federació Catalana de Futbol té amb La Xarxa de Comunicació Local,  la FCF considera que fer retransmissions de 3a divisió i de Primera Catalana és una nova manera d’aproximar el futbol català als amants d’aquest esport arreu del territori. El primer partit que es retransmetrà en directe serà el CE Manresa – FC L’Escala, del grup 1 de Primera Catalana, aquest diumenge a les 12.25 hores. La setmana següent serà el torn per un partit de 3a Divisió: el AE Prat – AEC Manlleu.

El president de la FCF, Andreu Subies, i el cap de Redacció de La Xarxa, Toni Miedes, han formalitzat aquest acord mitjançant la signatura del conveni a la seu de la FCF (foto). 

 

 

 

Aquesta notícia ha estat llegida 770 vegades.