Notícies
Noticia
Noticia Noticia
Noticia

Dissabte de futbol base a dojo!

Data: 2013-05-21 10:32:00

Descripció:

TORNEIG INFANTIL UEF

 

La Unió Esportiva Figueres es complau a presentar-vos el que serà la 4a edició del Torneig UEF en categoria Infantil (Futbol-11), que se celebrarà a l’Estadi Municipal de Vilatenim en el transcurs de la matinal del dissabte 25 de maig de 2013. La participació ja confirmada de RCD Espanyol, UE Vilassar de Mar, EF Baix Ter, CE Mataró i CF Vilanova i la Geltrú, entitats de renom dins l’escenari del futbol base català, no fa res més que empènyer cap a la consolidació aquest torneig que, per la seva fixació dins del calendari, vol ser una referència en la cloenda de la temporada oficial. A més, el fet que la cita adquireixi un caire no competitiu, i s’apropi al d’una trobada de futbol base, vol ser un mirall de la manera de fer dels clubs que l’organitzen, que fan especial atenció en la formació i l’educació dels joves amb el futbol com a argument.

 

QUADRE DE PARTICIPANTS


El Torneig UEF per a infantils (Futbol-11) tindrà lloc el dissabte 25 de maig al llarg de tot el matí -de 9 h a 14 h- a l’estadi de Vilatenim.

 

Quadre:


UE Figueres

RCD Espanyol

UE Vilassar de Mar

CE Mataró

EF Baix Ter

CF Vilanova i la Geltrú

 

El reglament del torneig estableix que, en cada grup, es jugarà sota el sistema de tots contra tots, sense barems de puntuació ni classificació final, de manera que els equips jugaran un total de cinc partits, d’una sola part de 18 minuts. Una vegada finalitzat, s’obsequirà a tots els integrants dels equips amb una medalla, una samarreta i una gorra commemoratives de la trobada. També hi haurà servei de bar a la graderia.

 

CALENDARI DE PARTITS

 

09.00 h: UE Figueres-EF Baix Ter

09.21 h: EF Mataró-UE Vilassar

09.42 h: RCD Espanyol-CF Vilanova i la Geltrú

10.03 h: EF Baix Ter-EF Mataró

10.24 h: UE Vilassar-CF Vilanova i la Geltrú

10.45 h: UE Figueres-RCD Espanyol

11.06 h: EF Mataró-RCD Espanyol

11.27 h: EF Baix Ter-UE Vilassar

11.48 h: UE Figueres-EF Mataró

12.09 h: CF Vilanova i la Geltrú-EF Baix ter

12.30 h: UE Figueres-UE Vilassar

12.51 h: RCD Espanyol-EF Baix Ter

13.12 h: UE Figueres-CF Vilanova i la Geltrú

13.33 h: UE Vilassar-RCD Espanyol

13.54 h: EF Mataró-CF Vilanova i la Geltrú

 

L’entrega de medalles es durà a terme a les 14.15 h

 

NORMATIVA:-El torneig consta d’un sol grup de 6 equips, que s’enfrontaran tots contra tots.

-Tot equip participant podrà inscriure fins a 18 jugadors.

-Els partits tindran una durada de 18 minuts sense interrupció.

-Es podran realitzar tots els canvis que l’entrenador consideri oportuns, sempre que es demani torn al col·legiat. El jugador substituït podrà tornar a jugar en el transcurs del mateix partit.TORNEIG BENJAMÍ FEF


El Torneig FEF de benjamins començarà a les 16 h a l’estadi de Vilatenim. L’hora de concentració dels equips participants està fixada per a les 15.15 h.


FORMAT DEL TORNEIG

Dos grups de tres equips de la categoria 2003 i dos grups de tres equips de la catergoria 2004. Una vegada jugats els partits del triangular, es farà un partit més per al 6è i 5è lloc, 4rt i 3r i 2n i 1r.

Grups:
Benjamí 2003: FEF Tiki-Taka, Escola Pia d'Olot A, Ca l'Aguidó A, FEF Escorpins, Banyoles FC A i ER Gironès Sàbat.
Benjamí 2004: FEF Invencibles, Banyoles FC B, Girona FC, FEF Galàctics, Escola Pia d'Olot B i Ca l'Aguidó B.

La durada dels partits serà d’1 part de 20 minuts. Es recomana fer l’escalfament darrera de la tribuna principal i sortir al camp just per començar el partit. El control d’inici i final de cada partit es farà directament des de la megafonia. Al final del torneig es farà el lliurament d’uns detalls a cada participant. La concentració dels jugadors es farà a la zona exterior, darrera de la tribuna principal, a les 19.45 h. El reglament a seguir durant la jornada serà el de futbol-7 que regula la FCF (partit guanyat, 3 punts; empatat, 1 punt i perdut, 0 punts). En el cas d’empat a punts entre 2 equips es recorrerà al coeficient de gols a favor i en contra.


Patrocinadors dels tornejos: Argon, Garcia Carrillo, Hotel & Restaurant Duran, www.footballmercato.net, Hiper Decoració, Airona, Trans Tres Compte SL, Tom Instal·lacions, No + vello i Gàlib.
Aquesta notícia ha estat llegida 1890 vegades.