Notícies
Noticia
Noticia Noticia
Noticia

Doble test per a la FEF, amb resultat divers (1-8 i 6-3)

Data: 2012-09-09 19:18:00

Descripció:

Nova prova de preparació de la Fundació, que aquest passat dissabte es va enfrontar al Sant Julià de Ramis, un dels rivals del seu grup aquesta temporada, en el primer dels dos compromisos amistosos del cap de setmana. Els gironins es van imposar amb contundència a una Fundació que potser va merèixer quelcom més que un gol. Els figuerencs es van fer amb la possessió durant els primers minuts i semblaven dominar l’encontre, però les errades defensives i en atac, pròpies d’un equip en rodatge, van propiciar l’avantatge dels visitants. No obstant, les arribades a la porteria contrària es van sovintejar durant tot l’encontre i només el porter Lluís va evitar que es convertissin en gol. Les sensacions no van ser de desesperació, sinó tot el contrari, es veuen millores en l’equip tot i la consciència que s’han d’adquirir encara molts automatismes. Els homes del Sant Julià van aprofitar les debilitats locals per sortir amb perill a la contra i fins i tot van arribar a perdonar ocasions molt clares de gol. Per al conjunt de Sant Julià van marcar Joel i Pitu, en dues ocasions, i l’internacional Dani, en quatre ocasions. Dani Haro va fer l’únic gol dels figuerencs.


 FE Figueres FS: Dani, Miguel, Víctor, Adrià, Marcos, Dani Haro, Xavi, Linares i Bruno.

Sant Julià de Ramis FS: Lluís, Àngel, Marc, Abel, Jordi, Dani, Joel, Pitu i Oriol.

 Àrbitres: Canals.

 Gols: 0-1: Joel (8’); 0-2: Joel (19’); 0-3: Dani (20’); 0-4: Dani (20’); 1-4: Dani Haro (26’); 1-5: Dani (37’); 1-6: Pitu (37’); 1-7: Dani (39’); 1-8: Pitu (39’). 

 Incidències:  Municipal de Figueres.

 

I ni passades vint-i-quatre hores de la contundent derrota davant el Sant Julià,la Fundació es va imposar amb comoditat al Flash Express de Nimes. El conjunt francès, subcampió de la lliga del seu país, va anar sempre per darrere en el marcador, tot i que ens els primers minuts va igualar el gol inicial del figuerenc Clapa. A partir d'aquí el conjunt blanc i blau va agafar la iniciativa de l'encontre i minut a minut va anat eixamplant la renda de gols, tot i que ahir diumenge estava molt mancat d'efectius. Tot i ser superior, el conjunt local encara no es troba al nivell òptim de joc que esperen els tècnics. Sí que cal apuntar que en aspectes defensius els jugadors figuerencs van rendir a un millor nivell que dissabte i al final del temps reglamentari només van encaixar tres gols. L'equip encara ha d'assimilar molts automatismes en atac, sobretot en estàtic. Una prova més per a un equip que aspira a molt amb vista a aquesta nova temporada. Per part dels figuerencs destacar el hat-trick de Linares i el doblet de Dani Haro, i un gran gol de Clapa. Pel conjunt francès, van anotar Santamaria, Nicolas i Adams.


FE Figueres FS: Fran, Dani Haro, Clapa, Víctor, Bruno, Linares, Roberto.

FLASHEXPRESS: Ferrier, Santamaria, Nicolas, Adams, Alan, Benemar, Max, Campillo, Tedeschi

 Àrbitres: Canals. 

Gols:  1-0: Clapa (2’); 1-1: Santamaria (3’); 2-1: Linares (8’)(p.); 3-1: Dani Haro (19’); 4-1: Linares (19’); 4-2: Nicolas (22’); 5-2: Linares (27’); 5-3: Adams (30’); 6-3: Dani Haro (37’).

Incidències: Municipal de Figueres.

 

Aquesta notícia ha estat llegida 843 vegades.