Notícies
Noticia

Dissabte de futbol base a Vilatenim!

Data: 2012-06-01 10:38:00

Descripció:

TORNEIG INFANTIL UEF

 

La Unió Esportiva Figueres es complau a presentar-vos el que serà la 3a edició del Torneig UEF en categoria Infantil (Futbol-11), que se celebrarà a l’Estadi Municipal de Vilatenim en el transcurs de la matinal del dissabte 2 de juny de 2012. La participació ja confirmada de RCD Espanyol, AEC Manlleu, UE Olot, UE Vilassar de Mar i OAR Vic, entitats de renom dins l’escenari del futbol base català, no fa res més que empènyer cap a la consolidació aquest torneig que, per la seva fixació dins del calendari, vol ser una referència en la cloenda de la temporada oficial. A més, el fet que la cita adquireixi un caire no competitiu, i s’apropi al d’una trobada de futbol base, vol ser un mirall de la manera de fer dels clubs que l’organitzen, que fan especial atenció en la formació i l’educació dels joves amb el futbol com a argument.

 

QUADRE DE PARTICIPANTS


El Torneig UEF per a infantils (Futbol-11) tindrà lloc el dissabte 2 de juny al llarg de tot el matí -de 9 h a 14.30 h- a l’estadi de Vilatenim.

 

Quadre:


UE Figueres

RCD Espanyol

AEC Manlleu

UE Vilassar de Mar

UE Olot

OAR Vic

 

El reglament del torneig estableix que, en cada grup, es jugarà sota el sistema de tots contra tots, sense barems de puntuació ni classificació final, de manera que els equips jugaran un total de cinc partits, d’una sola part de 18 minuts. Una vegada finalitzat, s’obsequirà a tots els integrants dels equips amb una medalla, una samarreta i una gorra commemoratives de la trobada. També hi haurà servei de bar a la graderia.

 

CALENDARI DE PARTITS

 

09.00 h: UE Figueres-UE Olot

09.21 h: OAR Vic-AEC Manlleu

09.42 h: RCD Espanyol-UE Vilassar

10.03 h: UE Olot-OAR Vic

10.24 h: AEC Manlleu-UE Vilassar

10.45 h: UE Figueres-RCD Espanyol

11.06 h: OAR Vic-RCD Espanyol

11.27 h: UE Olot-AEC Manlleu

11.48 h: UE Figueres-OAR Vic

12.09 h: UE Vilassar-UE Olot

12.30 h: UE Figueres-AEC Manlleu

12.51 h: UE Olot-RCD Espanyol

13.12 h: UE Figueres-UE Vilassar

13.33 h: AEC Manlleu-RCD Espanyol

13.54 h: OAR Vic-UE Vilassar

 

L’entrega de medalles es durà a terme a les 14.15 h

 

NORMATIVA:-El torneig consta d’un sol grup de 6 equips, que s’enfrontaran tots contra tots.

-Tot equip participant podrà inscriure fins a 18 jugadors.

-Els partits tindran una durada de 18 minuts sense interrupció.

-Es podran realitzar tots els canvis que l’entrenador consideri oportuns, sempre que es demani torn al col·legiat. El jugador substituït podrà tornar a jugar en el transcurs del mateix partit.


TORNEIG BENJAMÍ FEF


La Fundació Esportiva Figueres es complau a presentar-vos el que serà la 3a edició del Torneig FEF en categoria Benjamí (Futbol-7), que se celebrarà a l’Estadi Municipal de Vilatenim en el transcurs de la tarda del dissabte 2 de juny de 2012. La participació ja confirmada de RCD Espanyol i AEC Manlleu, entitats de renom dins l’escenari del futbol base català, no fa res més que empènyer cap a la consolidació aquest torneig que, per la seva fixació dins del calendari, vol ser una referència en la cloenda de la temporada oficial. A més, el fet que la cita adquireixi un caire no competitiu, i s’apropi al d’una trobada de futbol base, vol ser un mirall de la manera de fer dels clubs que l’organitzen, que fan especial atenció en la formació i l’educació dels joves amb el futbol com a argument.

CALENDARI DE PARTITS:

15.25 h: FEF Mags-FEF Terminator / FEF Tiki-Taka-FEF Pirates
15.50 h: AEC Manlleu-RCD Espanyol / FEF Terminator-FEF Tiki-Taka
16.15 h: FEF Mags-RCD Espanyol / FEF Pirates-AEC Manlleu
16.40 h: FEF Mags-FEF Tiki-Taka / FEF Terminator-FEF Pirates
17.05 h: FEF Tiki-Taka-RCD Espanyol / FEF Terminator-AEC Manlleu
17.30 h: FEF Mags-AEC Manlleu / FEF Pirates-RCD Espanyol
17.55 h: FEF Mags-FEF Piratges / FEF Terminator-RCD Espanyol
18.20 h: FEF Tiki-Taka-AEC Manlleu

L’entrega de medalles es durà a terme a les 18.45 h

REGLAMENT

El Torneig FEF per a benjamins (Futbol-11) tindrà lloc el dissabte 2 de juny al llarg de tota la tarda -de 16 h a 20 h- a l’estadi de Vilatenim.

Quadre:

FE Figueres “Pirates”
FE Figueres “Mags”
FE Figueres “Tiki-Taka”
FE Figueres “Terminator”
AEC Manlleu
RCD Espanyol

El reglament del torneig estableix que es jugarà sota el sistema de tots contra tots, sense barems de puntuació ni classificació final, de manera que els equips jugaran un total de cinc partits, de dues parts de 10 minuts. Una vegada finalitzat, s’obsequirà a tots els integrants dels equips amb una medalla i una samarreta commemoratives de la trobada. També hi haurà servei de bar a la graderia.

NORMATIVA:

-Els partits tindran una durada de dues parts de 10 minuts.

-Es podran realitzar tots els canvis que l’entrenador consideri oportuns, sempre que es demani torn al col·legiat. El jugador substituït podrà tornar a jugar en el transcurs del mateix partit.

EMPRESES PATROCINADORES I COL·LABORADORES:

Argon, Masia Serra, Càmping La Fradera, Cortada Llars de Foc, Llaminadures Paper i sucre, Cadefer, Garcia Carrillo, Fleca Gardella, La Borratxeria, Colors, Cal Mariner, Top Màquina, Servicios Industria SL, Impremta Trama, Centre de Reconeixements Mèdics Sant Pau, Marbres Agustí, Dadà Interiors i Obres David Llosa.


 


 


 


 

Aquesta notícia ha estat llegida 1307 vegades.