Notícies
Primer Equip
Noticia

"Operació retorn" cap a l'Empordà

Data: 2011-08-15 21:57:00

Descripció:

El Figueres ha baixat aquest vespre la persiana de la seva estada de quatre dies a Camprodon amb un triangular enfront l'equip local, de la 2a Catalana (1-1), i el Vic, de la 3a Divisió (0-1), en què ha acusat de manera exagerada l'esforç realitzat mentre ha durat la preparació al Ripollès. Amb una llista de baixes per molèsties i lesionats que ha anat augmentant a mesura que passaven els minuts -Moñino, Luque, Feixas i Murga no s'han ni vestit, i Cruz, Pipa, Ferran Grau i Fageda han hagut de deixar el terreny de joc abans d'hora, la Unió ha mirat a la cara el Vic amb molt seny en el segon partit, en què, tot i denotar cert esgotament, ha gaudit de les millors aproximacions a la porteria rival. Cruz (2') i Serra (26'), en dues faltes des de la frontal; Pol, escurat a la dreta (9') i Alforcea, amb poc angle, a la dreta del porter (26'), haurien pogut fer bellugar el marcador, tot i que qui ho ha aconseguit ha estat l'equip osonenc, amb un llançament de falta de Prieto des de fora de l'àrea que ha rebotat a la tanca defensiva i ha despistat el porter Ricard López (18'). La proposta unionista no ha tingut recompensa davant d'un rival a estones brusc que no ha sabut evidenciar la seva superior categoria. Amb el Vic com a vencedor del triangular, l'últim enfrontament entre els de casa i la Unió ha perdut brillantor. De joc n'hi ha hagut poc, però uns i altres han volgut trepitjar l'àrea de l'altre costat. Als figuerencs els ha costat tenir les idees clares -difícil, perquè les cames els pesaven, i molt- per generar perill real, i el Camprodon ha pogut marcar -Plana (4') i Galleran (18')- abans que Plana fes l'1-0 (20'), després d'un llançament de cantonada a l'esquerra del porter. Just després, però, Toti ha posat en un joc una falta favorable mentre els locals badaven i Teixi -que avui ha jugat els seus primers minuts de la pretemporada, sol davant del porter, no ha perdonat (22'). D'aquí fins al final, una acció per a cadascú -Gómez, al pal (32'), i Teixi, a fora (34')- haurien pogut desnivellar la partida.

 

Camprodon: Joan Salas, Gerard, Óscar (Garriga, 27'), Jorge F., David Martí (Falguera, 27'), Plana (Sala, 40'), Luque, Gil (Gómez, 27'), Prieto, Carré i Galleran (Rosiñol).

Vic: Tubau, Soler, Domingo, Adrià, Pla, Espiñeira, Albert, Prieto, Trulls, Ramon i Aleix.

Àrbitre: Toni Hidalgo Moreno. Ha amonestat Luque, del Camprodon.

Gols: 0-1: Trulls (18').

 

Vic: Tubau, Soler, Aleix, Espiñeira, Marcel, Prieto, Molist, Adrià (Coll, 29'), Almendros, Albert (Verdaguer, 29') i Ramon.

Figueres: Ricard López, Fageda, Argi, Alforcea, Pipa (Serra, 18'), Ferran Grau, Eric Jacobs, Cruz (Ibarra, 36'), Karam, Pol i Jairo.

Àrbitrre: Toni Hidalgo Moreno. Ha amonestat Soler i Albert, del Vic, i Argi, del Figueres. Ha expulsat Verdaguer, del Vic, per doble amonestació (37').

Gol: 0-1: Prieto (10').

 

Camprodon: Miquel, Garriga, Prieto (Sala, 35'), Bubi (Rosiñol, 35'), Gerard, Galleran, Falguera (Carrasco, 31'), Luque (Martí, 22'), Plana, Carré (Gil, 22') (Gómez, 25') i Óscar (Jorge F., 33').

Figueres: Ricard López, Teixi, Ricard Ferrer, Fageda (Brian, 6'), Argi, Serra, Ferran Grau (Toti, 10'), Eric Jacobs, Karam (Sile, 30'), Ibarra i Jairo.

Àrbitre: Toni Hidalgo Moreno.

Gols: 1-0: Plana (20'); 1-1: Teixi (22').

Espectadors: Uns 200, al llarg de tot el triangular.

Aquesta notícia ha estat llegida 766 vegades.