Notícies
Primer Equip
Noticia

Tot suma (0-0)

Data: 2011-08-12 23:31:00

Descripció:

El jove porter Ricard López ha fet tercer el Figueres a l'edició d'enguany del Torneig de l'Estany, després d'aturar tres dels quatre penals que els de casa han executat per desfer el desempat entre ambdós conjunts una vegada exhaurits els noranta minuts reglamentaris (0-0). Ni uns ni altres han estat especialment fins, i el fet que el marcador no s'hagi bellugat no es pot dir que sigui precisament inexplicable. Amb tot, la Unió, que ha seguit sumant volum de treball -s'ha exercitat aquest matí a Camprodon durant més de dues hores- ha pujat un esglaó més a l'escala de la seva planificiació. Al primer temps, els figuerencs han començat tractant bé la pilota, i una rematada desviada de Pol amb el cap (2') i un xut de Pipa que no ha trobat porteria (5') semblaven donar a entendre que es volia anar per feina. Però el joc s'ha anat fent cada vegada més espès. La Unió perdia la possessió amb facilitat i el Banyoles ho ha aprofitat per provar sort. Pep Roca (15') i, sobretot, Coromines (18, 21', 32' i 40') han intentat, sense encert ni punteria, treure profit de cert moment de dubte defensiu.

 

A la represa, el joc ha decaigut encara més. L'entrada de Cruz i Ferran Grau ha donat més consistència al Figueres, que ha seguit sense generar accions de mèrit. Un parell d'arribades de Jairo (65' i 80') han portat verí, però sense fer mal i, en canvi, els unionistes han estat a punt de lamentar alguna cosa just a tocar el xiulet final, però Fageda ha pogut rebutjar, sota els pals, una rematada d'Ignasi que ja entrava. En el desempat des dels onze metres, Ricard López ha aixecat un somriure de satisfacció a la parròquia blanc-i-blava aturant tres dels quatre llançaments dels de casa amb brillants estirades.

 

CD Banyoles: Gerard Teixidor, Castany (Ignasi Masó, 46'), Daniel, Pau Teixidor (Castany, 81'), Ribugent, Garangou (Oliveras, 74'), Pep Roca (Bayot, 46'9, Albert (Pujolràs, 42'), Gerard (Rodríguez, 74'), Coromines i Bonaventura (Capdevila, 46').

UE Figueres: Ricard López, Pipa, Fageda, Toti, Argi, Jairo, Pedro, Pol, Karam, Xavi Arias i Brian.

Àrbitre: Patiño Rico, amb Ramírez Sanz i Güibas Guevara com a assistents. Ha amonestat Daniel, Ribugent, Ignasi Masó i Bayot, del Banyoles, i Ricard López i Jairo, de la Unió.

Gols: 0-0. Penals: Daniel, atura Ricard; Pipa, gol; Ignasi Masó, atura Ricard; Argi, gol; Roger, gol; Ferran Grau, gol; Coromines, atura Ricard.

Espectadors: Uns 300.

Aquesta notícia ha estat llegida 746 vegades.