Notícies
Noticia

Cop de cap per engreixar la massa social

Data: 2011-07-29 09:34:00

Descripció:

Prop d'una setantena de socis van assistir ahir dijous 28 de juliol al vespre, a l'auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc, a l'assemblea general ordinària de la Unió, que entre d'altres assumptes va tractar la preocupació de la junta directiva per la davallada en el nombre d'associats i també en l'afluència d'espectadors a Vilatenim. En aquest sentit, el club posa en marxa una campanya de captació de nous associats en què els que ja ho són hi tindran una implicació directa, atès que se'ls faà un descompte del 30% en la quota del seu abonament si aconsegueixen formalitzar una nova alta. A més, per a la propera temporada pren cos el Carnet del Simpatitzant, amb el qual, tots aquells que en disposin, i fent efectiva una quota de 30 € anuals, podran presenciar 5 partits del primer equip -a lliure elecció, mentre que durant la resta de jornades només pagaran 5 € per entrada. L'assemblea de socis també va aprovar crear dos dies d'Ajuda al Club -com a màxim, en els quals socis i no socis hauran de passar per la taquilla, a excepció dels qui disposin carnet aleví o juvenil. Pel que fa als preus dels abonaments per a l'exercici 11/12, el club ha decidit no aplicar variacions, i seran els mateixos de la campanya anterior: Llotja; 200 €; Protector, 120 €; Adult, 70 €; Dona, 50 €; Jubilat, 50 €; Juvenil, 30 €, i Aleví, 10 €.

 

Un dels punts tractats que més intercanvi d'impressions va despertar entre els socis assistents va ser el de fixar els partits del primer equip a Vilatenim als diumenges a les 16.30 h, tot i que el club -que durant la temporada passada va realitzar diferents enquestes per conèixer de primera mà les preferències dels socis- es reserva la opció de modificar aquest horari durant l'hivern. En relació al pressupost de l'exercici anterior en l'apartat del primer equip, aprovat per l'assemblea, es va remarcar el fet que s'ha produït una davallada en els ingressos previstos procedents de les quotes dels socis, causada per les baixes, però compensada a la vegada per les aportacions d'empreses col·laboradores. Pel que fa al pressupost de despeses per a la campanya vinent, serà de 139.000 € en la parcel·la del primer equip, dues terceres part del qual reservades a l'àrea esportiva. El club ha negociat a la baixa els acords econòmics 11/12 amb els jugadors, però, per contra, els ha assegurat un incentiu en el cas que s'assoleixi l'ascens a 3a Divisió. En relació als ingressos, s'ha calculat un augment de les aportacions d'empreses i també de les recaptacions del bar i de les taquilles. En l'àrea de futbol base, el pressupost de despeses s'ha fixat en 130.000 € -s'ha creat un equip aleví més, que repercuteix directament en més arbitratges, més fitxes i més entrenadors. El capítol d'ingressos serà de 135.000 €.

 

El parlament del president, Pere Aguado, va servir per cloure l'acte. El màxim mandatari unionista va ser molt clar en les seves previsions en relació a dues àrees, l'econòmica i social. Referent a la primera va advertir que "cal assegurar la viabilitat econòmica del club, al marge de la gent que formi part de la junta", mentre que referint-se als socis va fixar-se el repte "d'augmentar la massa social fins arribar al miler". Aguado va donar per acabada la seva reflexió després de fer un petit retret a les mostres de desencís de part de la graderia en el transcurs d'alguns encontres de la temporada anterior: "Tot és millorable, però la voluntat i la dedicació de la junta és total. Per aquest motiu ens dol que en alguns partits a casa l'equip sigui xiulat, o s'aplaudeixi el rival. Personalment, penso que tots hauríem de fer pinya en benefici de la nostra Unió".

Aquesta notícia ha estat llegida 845 vegades.