Notícies
Primer Equip
Noticia

Aleix Feixas (Guíxols), més jovent al poder per a la Unió

Data: 2011-06-27 21:24:00

Descripció:

La Unió Esportiva Figueres ha donat a conèixer la segona incorporació per al primer equip amb vista a la temporada 2011-12, després que Pol Compte (Peralada), estrenés la llista de cares noves. El nou jugador blanc-i-blau és Aleix Feixas, de 21 anys, un ràpid extrem que arriba a Vilatenim procedent de l'AD Guíxols, de la 1a Catalana. Hàbil en la destresa tècnica ofensiva a les bandes, aquesta temporada ha fet 11 gols en 37 partits jugats. Feixas ja havia respirat unionisme temps enrere, després de passar quatre anys a la FE Figueres en les categories inferiors. En la seva darrera campanya com a juvenil, aquest gironí d'1,80 m d'alçada va defensar l'escut de l'Europa.

 

Des de la secretaria tècnica del club es realcen les múltiples aportacions que pot realitzar Feixas al Figueres 2011-12: "És un jugador que sap desbordar bé, i que ens ha de donar profunditat. És ràpid i, sobretot, a casa, aixó ens ha de donar superioritat en l'u contra u. A més, té arribada i pot sumar gols", comenta David Arias, el responsable de l'àrea. Igual que Pol Compte, el primer fitxatge, Feixas també té 21 anys, un denominador comú -el de la joventud- en bona part dels integrants de la primera plantilla: "Continuem formant una plantilla de futur que ens permeti cohesionar una base sòlida per afrontar uns quants anys". En relació a la possible arribada de més jugadors, David Arias admet que "falta un pivot, i amb aquest podrem dir que tindrem la plantilla quasi tancada, tot i que estarem atents per si es dóna el cas de poder fer una última incorporació que fos molt interessant a nivell econòmic, ja que considerem que l'equip ja és prou competitiu". En aquest sentit, el secretari tècnic afegeix que "estem molt contents amb el rendiment i la projecció que té aquesta plantilla. L'any passat es va iniciar un nou projecte esportiu i ara l'hem d'anar consolidant. Si canviéssim mitja plantilla voldria dir que hauríem de tornar a començar. Aquesta temporada estic convençut que començarem més forts, perquè l'equip ja sap a què juga".

 

Pel que fa a les baixes, la llista la composen Jordi Mercader, Pep Esteve, Mate i Lluís Serrano, al marge de Xavi Arias, que s'integrarà a la plantilla del filial de 3a Catalana. A més, faran la pretemporada amb el primer equip Brian Valero, Miquel Juan, Marc Fageda, Xavi Coto i Cristian Ibarra, que han finalitzat la seva etapa de juvenil a la Unió, i Eric Jacobs.

 

 

Foto: Àngel Reynal.

Aquesta notícia ha estat llegida 2236 vegades.