Actualitat
Veterans A
David Garcia, nou president de l'Agrupació d'Antics Jugadors David Garcia, nou president de l'Agrupació d'Antics Jugadors
Paco Muñoz va posar el passat 31 de juliol el punt i final a dues dècades a la presidència de l'Agrupació d'Antics Jugadors de la Unió Esportiva Figueres en l'Assemblea General Ordinària de l'entitat, que en el seu ordre del dia contemplava la renovació de càrrecs de la junta, complint així l'establert en els estatuts. El relleu l'ha agafat David Garcia.
Llegir +
Veterans A
Els veterans guanyen el Torneig del Centenari del Blanes Els veterans guanyen el Torneig del Centenari del Blanes
L'Agrupació d'Antics Jugadors de la UE Figueres es va endur dissabte a la tarda el títol de campió del Torneig de Futbol-7 per a veterans commemoratiu dels actes de celebració del centenari del CD Blanes. A la trobada van prendre-hi part els equips de veterans del CF Girona, UE Olot, CD Banyoles, CF Vilobí i els amfitrions blanencs. L'equip unionista el van integrar Joan Sagué, Ion Etxegoien, Ramon Pujadas, Adam Lloveras, Pere Rivero, Xavi Camós, Dídac Garcia, Jep Monturiol, Aureli Castaño, Marc Turró, Quim Cruset, Pere Olivetas, Miquel Garcia i Paco Muñoz, amb Josep Jutge com a entrenador.
Llegir +
Veterans A
El Banyoles, una altra víctima dels veterans de la Unió (4-3) El Banyoles, una altra víctima dels veterans de la Unió (4-3)
L’Agrupació d’Antics Jugadors de la Unió segueix acumulant victòries a la Lligueta Territorial. El passat 14 d’abril al vespre, a Vilatenim, els unionistes van superar el Banyoles per 4-3, després que els del Pla de l’Estany arribessin al descans amb un 0-2 favorable. A la segona meitat, els veterans de la Unió van oferir la seva millor versió de joc, i van capgirar el marcador fins al punt que, en els darrers instants, el resultat era de 3-3 -amb dianes locals d’Adam, Clapa i Muñoz, aquest des del punt dels onze metres. Precisament seria Paco Muñoz qui faria, també de penal, el 4-3 definitiu. Per part blanc-i-blava van jugar: Josep Segura, Aureli Castaño, Ramon Pujadas, J.A. Oronoz, Jep Monturiol, Quim Cruset, Jordi Claparols, Ion Etxegoien, Roger Costejà, Dídac Garcia, Manel Pagès, Pere Oliveras, Pere Rivero, Joan Sagué, Paco Muñoz, Adam Lloveras i Marc Turró, amb Josep Jutge i Tallada a la banqueta.
Llegir +
Els veterans de la Unió repassen el Girona (1-4) Llegir +
L'equip de veterans, secció del club Llegir +
El líder passa per caixa! (2-1) Llegir +
Fotos
Història
La secció de veterans de la Unió va néixer la temporada 1979-80, moment en què Emili Bach era el president de l'entitat, empesa per la il·lusió d'un grup d'inquiets exjugadors blanc-i-blaus –entre ells, el que va ser durant molts anys directiu, Josep Serra. Anys després, el 23 de setembre de 1991, es formalitzava la inscripció al Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya dels Estatuts de l'Agrupació d'Antics Jugadors de Futbol de la Unió Esportiva Figueres, a fi de donar oficialitat als actes que un grup d'ex- jugadors i amics venien realitzant sota aquesta denominació.

Al llarg del temps, l'Agrupació ha participat en nombrosos tornejos i campionats, tant a nivell nacional com internacional, tot assolint èxits importants. També ha col·laborat en actes commemoratius i de representació, a més d'efectuar periòdicament desplaçaments lúdics, esportius i gastronòmics per jugar davant rivals de reconegut prestigi (Reial Societat de San Sebastià, Club Atlètic Osasuna de Pamplona...).

L'Agrupació d'Antics Jugadors de la Unió compta amb més de 60 associats entre els socis exjugadors i els socis simpatitzants –en aquest llistat també hi ha aparegut, en d'altres etapes noms com els de Pitu Duran, Paco Martínez, Paco Salazar, Rafel Martí, Joan Pagès, Josep Bolaños, Jordi Soler o Xavi Semis, que mitjançant unes simbòliques aportacions anuals en sostenen l'economia. Des de l'any 2010, data de la signatura del conveni de col·laboració mútua amb la Unió Esportiva Figueres, l'Agrupació s'ha integrat en l'organigrama esportiu de la mateixa, tot mantenint la seva pròpia personalitat jurídica.

Des d'aquestes línies animem a tots els antics jugadors, i simpatitzants en general, que vulguin formar part de la nostra Agrupació, que contactin amb nosaltres en l'adreça (vetfigueres@telefonica.net) i amb molt de gust els informarem del seu procés d'afiliació.

Aquesta modesta Agrupació seguirà treballant, i aportant el seu gra de sorra, per tal que el bon nom de la UNIÓ no es dilueixi en el temps, i perduri tant com la rauxa empordanesa. Visca la UNIÓ !!!!!