Entrevistes

Arnau Sala

Arnau Sala Data de l'entrevista: 2012-05-07 11:12:00 (per Internautes)
Dades personals:

Nom: Arnau Sala

Relació amb l'equip:
Entrenador del primer equip de la Unió

Altres dades:
“El club aspira a tot allò que vulgui la seva afició i la ciutat”
Introducció:

Una vegada més, amb la intenció d’apropar una mica més el club al soci i seguidor, la Unió ha estès la mà per fer que siguin els unionistes de mena els qui formulin les seves curiositats als qui tenen molt a veure amb els capricis de la pilota. Aquesta és l’entrevista formulada per alguns dels membres del Grup Oficial de la Unió al Facebook.


Josep Masias Ferres: -Per què l’Aleix no té més minuts?


-L’Aleix és un jugador jove i amb potencial per poder jugar a Primera Catalana, com ja ha demostrat a Sant Feliu de Guíxols. Aquest any ha fet un esforç per entrar en la dinàmica dels nostres entrenaments. La majoria de jugadors venen de treballar junts des de fa dos anys, i això segurament l’ha perjudicat, però penso que pot ser un jugador que ens pot ajudar molt en un futur.

 

Daniel Rigall: -A què s’aspira la pròxima temporada?


-El club aspira a tot allò que vulgui la seva afició i la ciutat. Tots sabem que són temps difícils, però és evident que per fer coses més grans a partir d’ara s’haurà de tenir molt més suport. Ja sabem que unes poques persones no poden suportar el pes de tot un club. Esportivament, espero que es pugui fer un equip per consolidar-se, i més endavant ja es veurà.

 

Óscar Garcia Casademont: -Què tens pensat fer amb els tres porters de la primera plantilla? Xavi Gallego té lloc a l’equip?


-En Xavi Gallego tot just ara surt d’una greu lesió, i és per això que es va pensar en incorporar un tercer porter. Ara està jugant a un nivell molt bo amb el filial, i a final de temporada i d’acord amb la direcció esportiva es dedicirà quin paper hauran de tenir tots els jugadors del club.

 

Adrià Silva Ramos: -Quan renovaràs?


-Ara la Unió té un objectiu molt més important que la meva renovació. Quan s’assoleixi pensarem i parlarem de l’any que ve.

 

Maria José Pérez: -Si finalment s’aconsegueix l’ascens a 3a, que a principis de temporada es veia molt difícil, hauràs viscut bones etapes amb la Unió. Amb quina et quedaries, amb la de jugador o amb la d’entrenador?


-Jo sempre dic que el millor del futbol és jugar. És més divertit que entrenar, i al final la responsabilitat com a jugador està més repartida. De totes maneres, com a entrenador és molt gratificant veure que a vegades les coses surten com has preparat.

 

-Adam Díaz Dalmau: L’equip, a casa, fa la sensació de sentir-se còmode i domina els rivals amb tres defenses. Creus que el plantejament té el mateix efecte quan juguem fora de casa? Les dimensions de Vilatenim ajuden o perjudiquen aquest plantejament?


-El fet de jugar amb tres defenses a vegades ens ha permès aprofitat molt millor les dimensions del nostre camp. Ha anat molt bé amb equips que s’han tancat, però també ens ha fet patir amb d’altres de més valents. Fora de Vilatenim, som més prudents defensivament, per tant, només ho hem utilitzat en casos extrems i amb el marcador en contra.

 

Joan Tura Vico: -Quin és l’equip que t’ha agradat més d’aquest campionat?


-Em quedo amb el tracte de la pilota del Peralada, el contracop del Mollet o l’ordre defensiu de l’Avià, però penso que l’equip més complet és el Palamós.

 

Footpayan Mickael: -Per què no s’utilitza més Sile a casa i aprofitar així el fet que és un dels millors davanters en els espais?


-Sile ja fa dos anys que té un rendiment molt bo. Accepta el seu rol i aprofita els minuts com ningú. Com dius, també aprofita molt bé els espais, però moltes vegades, a l’inici del partit, aquests no hi són. És genial tenir un jugador i una persona com Sile amb nosaltres.

 

Santi Ávila Casals: -Si acabes renovant i pugem, creus que aquest equip pot fer una bona campanya a 3a i mantenir-se?


-Per a molts jugadors seria una categoria nova. També ho era la Primera Catalana, i han rendit a un nivell fantàstic. Està clar que, poc o molt, ens haurem de reforçar, perquè creiem que el salt és força més gran que el de l’any passat.

 

Eloi Bordas Pérez: -Si pugem, series capaç de tornar a tenyir-te els cabells de ros?


-Era molt jove, i la vàrem fer molt grossa. Potser pintar-me els cabells no, però segur que alguna cosa farem.

 

Javier Montero Ortiz: -Creus que podem fer com el Llagostera i anar pujant de categoria per algun dia poder tornar a intentar jugar a 1a?


-Hem de tocar de peus a terra, fer bé la feina, tenir paciència i ajudar tots plegats. Si fem això segur que arribarem on ens mereixem, i si algun dia ens mereixem estar a 1a, doncs hi arribarem.