Entrevistes

Marc Teixidor

Marc Teixidor Data de l'entrevista: 2011-12-19 11:08:00 (per Internautes)
Dades personals:

Nom: Marc Teixidor

Relació amb l'equip:
Jugador del primer equip

Altres dades:
“Intento tornar les mostres d’afecte dels seguidors amb gols”
Introducció:

 

Una vegada més, amb la intenció d’apropar una mica més el club al soci i seguidor, la Unió ha estès la mà per fer que siguin els unionistes de mena els qui formulin les seves curiositats als qui tenen molt a veure amb els capricis de la pilota. Aquesta és l’entrevista formulada per alguns dels membres del Grup Oficial de la Unió al Facebook.

 

Markinson Ferrer: -Creus que la pressió del Front Unió l’acaba notant l’equip rival, sobretot quan aquest ha de defensar la porteria del gol nord, on està ubicat?


-Crec que és molt important per a nosaltres tenir un grup de seguidors que ens està animant els noranta minuts del partit. Més que pressió per al rival, és motivació per a nosaltres.


Javier Montero: -Què et passa pel cap quan la gent et canta allò de “Teixigol, Teixigol, Teixigoool”?


-La veritat és que et fa sentir molt especial quan la gent canta el teu nom i t’anima tot el partit. Fa que tregui forces encara que no me’n quedin. Intento tornar totes les mostres d’afecte del seguidors amb gols i amb treball.


María José Pérez: -A quin jugador admires i amb qui t’identifiques?


-Evidentment, admiro al millor jugador del món i segurament de la història, Leo Messi, per la seva qualitat, peró també per la seva entrega en cada partit. D’altra banda, en jugador en el qual em vaig emmirallar quan era petit, per la posició que ocupava al camp i també per la semblança física, va ser Patrick Kluivert.

 

Isaac Bale: -Quin gol recordes més, dels que has aconseguit amb la samarreta de la Unió?


-Ara mateix recordo l’últim, el gol contra el Peralada. Però el que suposo que recordaré em més estimació és el primer gol a Vilatenim a la Copa Catalunya contra el Manlleu.

 

Eloi Bordas: -On veus la Unió d’aquí a cinc anys? I on et veus tu?


-Espero veure la Unió molt amunt, ja sigui 2ªB o 2ªA, però sempre i quan no es torni a repetir el que va passar fa uns cinc anys. L’important és que estigui on estigui, des de de dins es porti amb responsabilitat.


-Toñi Frutos: Amb quants anys vas començar a jugar a futbol? Què és el que més t’agrada d’aquest esport? Què et va empènyer a voler ser futbolista?


-Vaig començar amb 6 anys. El treball en equip i el fet compartir vivències diàries amb uns companys que a-caben essent amics és el que més m’agrada d’aquest esport. La meva mare em va apuntar a futbol al poble perquè estava tipa que jugués dins de casa amb la pilota. Aquesta va ser la clau que comencés a jugar a futbol.


Adrià Silva: -Què és el que més t’ha sorprès d’aquest club des que vas arribar?


-Aquest punt de professionalitat que el fa diferent de tots els equips de tota la categoria i de tots els equips en els quals he jugat. També em van sorprendre les brillants instal·lacions que disposem els jugadors.

 

Dani Pagès: -Com veus el futur de l’equip a curt termini, ara que ocupa el primer lloc a la classificació?


-El treball que vam començar a fer la temporada passada ara està donant els seus fruïts i també tinc clar que encara no s’ha aconseguit res. Ara la classificacioóno serveix. L’important és acabar primer al mes de juny.


Eric Valero: -Com et vas sentir quan vas jugar amb el primer equip de la Unió per primera vegada?


-Em vaig sentir molt afortunat i orgullós de poder defensar la camiseta de la Unió, i intento donar cada diumenge el que el club es mereix.

 

Xavi Gallego: -Creus que podràs millorar els registres de la temporada passada?


-Fer gols és molt difícil, però tinc clar que treballant amb esforç i, amb els companys que tinc, que són molt bons, podem millorar els meus re-gistres i els de tot l’equip.