Entrevistes

Adrià Serra

Adrià Serra Data de l'entrevista: 2011-11-28 11:43:00 (per Internautes)
Dades personals:

Nom: Adrià Serra

Relació amb l'equip:
Jugador del primer equip

Altres dades:
“Pocs clubs poden gaudir d’un grup d’aficionats tan fidels”
Introducció:

Una vegada més, amb la intenció d’apropar una mica més el club al soci i seguidor, la Unió ha estès la mà per fer que siguin els unionistes de mena els qui formulin les seves curiositats als qui tenen molt a veure amb els capricis de la pilota. Aquesta és l’entrevista formulada per alguns dels membres del Grup Oficial de la Unió al Facebook.


Eloi Bordas: -Què vas pensar quan et van convocar amb el primer equip per primera vegada?


-Per a qualsevol jugador del futbol base, poder debutar amb el primer equip és una gran satisfacció. Jo concretament vaig debutar quan el Figueres militava a 1a Regional, al camp de l’Abadessenc, sota les ordres de Marcel•lí Coto i Ramon Pujades, amb l’agreujant que el camp estava nevat i ple de fang. Tot i això ens vàrem imposar per 0-2.

 

Javier Montero: -Creus que el Figueres tornarà a estar algun dia a 2a B o a 2a A?


-Tenint en compte que estem a un pas de 3a Divisió, crec que amb un esforç més podem aconseguir la fita de posar el Figueres al lloc on li pertoca. Tot i això, pensem que no és gens senzill, ja que cada any la categoria es fa més competitiva i es requereix un esforç suplementari, que sens dubte posarem.


Markinson Ferrer: -Quina o-pinió et mereix la gent del Front Unió?


-Sense cap dubte és el públic més entregat del camp. Els jugadors sentim el seu suport, amb els seus càntics, pancartes, banderes i les maneres que tenen d’animar l’equip. Pocs equips d’aquestes cate-gories poden gaudir d’un grup d’aficionats tan fidels al seu club. Per això penso que els hem de donar suport, tant per part dels jugadors com de la junta directiva.

 

Daniel Rigall: -Què ha de millorar a l’equip per acabar la temporada com a líder?


-L’equip està treballant molt bé. Com he dit anteriorment, la competència de la categoria requereix un gran esforç. Penso que amb el dia dia i el nostre treball a final de temporada podrem obtenir aquesta recompensa.

 

Isaac Bale: -T’és fàcil compaginar els estudis universitaris amb el futbol?


-Es poden compaginar. El fet de cursar estudis universitaris a Girona em permet venir a tots els entrenaments. Tot i això, en alguns moments falten algunes hores per acabar de repassar els exàmens.

 

Christian Ibarra: -Quin és el teu millor moment viscut amb el Figueres? I el pitjor?


-El millor record com a jugador del Figueres és la victòria per 0-1 en època de Cadet Divisió d’Honor contra el Barça a les instal•lacions de Sant Joan d’Espí. El pitjor record, la derrota al camp de la Damm a Juvenil Preferent quan amb una victòria haguéssim assolit l’ascens a Nacional, que finalment no va poder ser possible aquell any.

 

Bryan Juan: -Com et sents en aquesta nova posició al camp, la de lateral, que és nova per a tu? Quins avantatges i quins inconvenients té jugador de lateral, en relació a la teva manera de jugar?


-Durant tota la meva etapa futbolística he jugat a la posició d’extrem esquerra. Aquest canvi de posició a lateral em comporta un nou aprenentatge com a defensor que no havia fet mai. Així i tot, em sento còmode, però m’adono que encara hi ha molts aspectes a millorar per tal d’assolir la comoditat que em comportava l’altra posició.

 

Adrià Silva: -És veritat que, fins ara, les dimensions de l’estadi de Vilatenim estan essent per a vosaltres més un handicap que un avantatge?


-Crec que no. Som un equip que s’adapta a les diferents situacions de cada camp. Podem ser lluitador en camps petits, però crec que també hem demostrat que som capaços de jugar molt bé al nostre estadi. Sí que és veritat que en alguna ocasió ens falta un punt de confiança per poder desenvolupar el joc que voldriem, que en definitiva és el que a l’afició li agrada veure.